Succesverhalen

Het Young Professional traject is volop in beweging! Naast de huidige Young Professionals hebben er al een aantal het traject succesvol doorlopen. Hier lees je hun verhaal!

Talitha Lemmen

Na het afronden van mijn hbo-opleiding wilde ik graag aan de slag, maar ik wilde mezelf ook blijven doorontwikkelen. Die combinatie heb ik gevonden in het FlexIntens Young Professionals traject. Ik startte dit traject als Junior Communicatieadviseur en kwam terecht bij opdrachtgevers zoals het Ministerie van BZK en het Brabantse gemeentelijke samenwerkingsverband De6. Door de nieuwe omgevingen waar ik in terecht kwam, merkte ik dat mijn interesse verschoof naar projectmanagement. Ik heb vanuit het traject volop de mogelijkheden gekregen om mij hierin verder te ontwikkelen. Na het behalen van mijn Prince2 Foundation & Practitioner en IPMA D, heb ik samen met mijn coach gekeken hoe we dit in praktijk konden brengen en heb ik binnen mijn huidige opdracht de overstap gemaakt naar Junior Projectleider. Inmiddels heb ik het traject succesvol afgerond en ben ik doorgestroomd als junior business consultant naar Salvéos Management & Consultancy. Mijn drijfveer is het constant leren van nieuwe dingen en dat heb ik gevonden bij FlexIntens Young Professionals. Wil je meer weten over hoe ik het traject heb ervaren? Bel me gerust!

Ilja Smits

Met een bachelor Antropologie en een master Criminologie op zak, was het tijd om de horeca te verlaten. Op zoek naar mijn eerste volwassen baan. Behalve dat ik graag ruimte wilde om me te blijven ontwikkelen en een voorkeur had voor het sociale domein of het veiligheidsdomein in de publieke sector, had ik nog geen goed beeld van wat ik wilde doen. Daarmee was het FlexIntens Young Professionals traject voor mij een ideale match. Ik mocht twee jaar rondkijken in verschillende omgevingen en in verschillende rollen. Eerst in de jeugdgezondheidszorg als functioneel beheerder en projectmedewerker en daarna bij de Politie als programmaondersteuner, waar ik nu nog steeds mijn opdracht vervul.

Tijdens het traject kreeg ik de ruimte om mijn Prince2 certificaat te halen en ook om een minder gangbare training te volgen, namelijk professional adviseren. Ik vond het prettig om de ruimte te krijgen zelf invulling te geven aan de richting die ik op wil. Die vrijheid en de steun waar ik op kon rekenen van Sven en mijn coach – een senior consultant van Salvéos – zijn een enorme meerwaarde geweest. Inmiddels zitten de twee leuke en leerzame jaren als Young Professional erop en ben ik binnen Salvéos Human Resource Management aan de slag als junior business consultant.

Ben je geïnteresseerd in het Young Professionals traject of benieuwd naar meer verhalen over hoe ik het traject heb ervaren, bel of mail me gerust!