Terug naar overzicht

Assetmanager portefeuille Ruimtelijke Ontwikkeling

 • Provincie

  Utrecht

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Stadsplateau 1, Utrecht

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Utrecht is FlexIntens op zoek naar een Assetmanager portefeuille Ruimtelijke Ontwikkeling voor 32 tot 36 uur per week.

Korte beschrijving speelveld
De Vastgoedorganisatie Utrecht treedt op als eigenaar van het vastgoed van de gemeente Utrecht. Het gaat in totaal om zo’n 1.000 objecten. Ons hoogste pand is de Dom, ons grootste pand het Stadskantoor. En ook van vastgoed als buurthuizen, brugwachtershuisjes, schoolgebouwen(fiets)parkeervoorzieningen en theaters/ muziekpodia, zwembaden en sportgebouwen zijn we eigenaar.

Binnen dit organisatieonderdeel zoeken wij, vanwege ziekte, een interim assetmanager. Deze opdracht valt binnen het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling & Bereikbaarheid. Als assetmanager treedt je op als eigenaar en ben je verantwoordelijk voor een tevreden klant in een rendabel en gezond pand. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders in jouw portefeuille en behandelt en coördineert hun vragen binnen de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van financiële, juridische en technische aspecten van objecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je hebt hiervoor veel contact met onze financials, juristen, administratieve medewerkers en technische collega’s.

Je taken zijn onder andere: - Je stuurt op de onder jouw verantwoordelijkheid vallende objecten in financieel, juridisch en technisch vlak; - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders in jouw portefeuille, bezoekt hen regelmatig (al dan niet samen met de collega van technisch beheer) en behandelt en coördineert hun vragen; - Voeren van onderhandelingen en het vastleggen van de afspraken bij het aangaan/ verlengen van huurovereenkomsten; - Contractmanagement.

Jij bent/hebt: - Relevante hbo studie in de richting van Vastgoedmanagement; - Je hebt werkervaring als assetmanager in het beheer van de vastgoedportefeuille Ruimtelijke Ontwikkeling, bij voorkeur binnen een G4 gemeente; - Ervaring binnen de private vastgoedsector een pré; - Het is een pré als je kennis/ervaring hebt met het beheer van strategische aankopen; - Ervaring met het opstellen van overeenkomsten en bekend zijn met het Didam-arrest is een vereiste; - Je hebt affiniteit en enige kennis van technisch beheer; - Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent communicatief sterk en initiatiefrijk.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau:

Wensen:

 1. Beschik je over een afgeronde opleiding Vastgoedmanagement (of een soortgelijke opleiding)?
 2. Aantal jaren aantoonbare werkervaring als assetmanager of een soortgelijke functie:
 3. Heb je werkervaring binnen een gemeente? (selecteer de grootste optie die voor jou van toepassing is)
 4. Heb je werkervaring binnen de private vastgoedsector?
 5. Beschrijf jouw werkervaring als assetmanager (of een vergelijkbare functie) binnen de portefeuille Ruimtelijke Ontwikkeling:

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 22-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

32 tot 36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures