Terug naar overzicht

Assetmanager/Technisch beheerder Opvang Oekraïense Vluchtelingen

 • Provincie

  Utrecht

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Stadsplateau 1, Utrecht

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Utrecht is FlexIntens op zoek naar een Assetmanager/Technisch beheerder Opvang Oekraïense Vluchtelingen voor 16 tot 32 uur per week.

Korte beschrijving speelveld
Vastgoedorganisatie Utrecht treedt op als eigenaar van het vastgoed van de gemeente Utrecht. Het gaat in totaal om zo’n 1.000 objecten. Ons hoogste pand is de Dom, ons grootste pand het Stadskantoor. En ook van vastgoed als buurthuizen, brugwachtershuisjes, schoolgebouwen(fiets)parkeervoorzieningen en theaters/ muziekpodia, zwembaden en sportgebouwen zijn we eigenaar.
Deze opdracht valt binnen het cluster opvang Oekraïne waarin op dit moment o.a. 3 panden in eigendom zijn en circa 12 locaties gehuurd worden.

In deze rol vul je zowel de rol als assetmanager als technisch beheerder in. Dit is afhankelijk van de vraag die er is. Als Assetmanager treedt je op als eigenaar en ben je verantwoordelijk voor een tevreden klant in een rendabel en gezond pand. Daarnaast draag je als technisch beheerder zorg voor het uitvoeren van onderhoud/wettelijke taken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders in jouw portefeuille en behandelt en coördineert hun vragen binnen de gemeente.
Je stuurt op de onder jouw verantwoordelijkheid vallende objecten in financieel, juridisch en technisch vlak. Hiervoor heb je veel contact met onze financials, juristen, administratieve medewerkers en technische collega’s.

Je taken zijn: - De opgestelde conditiemetingen / meerjarenonderhoudsplanning controleren; - Het laten onderhouden van de panden / het managen van het planmatig onderhoud; - Uit laten voeren van wettelijke taken en documenteren daarvan; - Adviseren over technische zaken; - In beheer name begeleiden op technisch gebied; - Je bent een vraagbaak bij storingen; - Voeren van onderhandelingen en het vastleggen van de afspraken bij het aangaan/ verlengen van huurovereenkomsten met betrekking tot locaties ten behoeve van de opvang van Oekraïense vluchtelingen; - Je bent betrokken bij acquisitie naar nieuwe opvanglocaties; - Afstemming met de veiligheidsregio en de GGD over de veiligheid en de hygiëne op de locaties; - Je bent contactpersoon voor de gebouweigenaren; - Nauw contact met andere technisch beheerder/assetmanager, facilitaire zaken en de sociaal beheerder op locatie met betrekking tot het dagelijks onderhoud op de locaties; - Projectleiding bij het sluiten van opvanglocaties; - Betrokken bij transformeren van locaties tot opvanglocatie; - Verantwoordelijk voor de wederoplevering bij einde gebruik van opvanglocaties; - Monitoren van de budgetten en afstemmen met de financiële afdeling; - Monitoren van de financiële afspraken met gebouweigenaren; - Contractmanagement.

Jij bent/hebt: - Relevante HBO studie dan wel relevante vervolgopleidingen afgerond; - Bij voorkeur een diploma Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar); - Je hebt ruime werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur meer dan 5 jaar); - Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als assetmanager en technisch beheerder binnen de (rijks)overheid; - Minimaal 3 jaar ervaring in het commercieel, administratief en technisch vastgoedmanagement; - Je hebt ervaring binnen maatschappelijk opvang; - Je bent goed met cijfers; - Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent communicatief sterk en initiatiefrijk.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde (of vergelijkbaar):

Wensen:

 1. Aantal jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie:
 2. Heb je minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan binnen de overheid?
 3. Heb je aantoonbare werkervaring binnen maatschappelijke opvangin (zoals het COA)?

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

16 tot 32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures