Terug naar overzicht

Beleidsmedewerker Toerisme & Recreatie

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  De Misse 6, Heesch

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Bernheze is FlexIntens op zoek naar een Beleidsmedewerker Toerisme & Recreatie voor 18 uur per week.

Opdrachtomschrijving

We zoeken voor het team Beleid Woon- en leefgemeente een gedreven en betrokken beleidsmedewerker met passie voor toerisme & recreatie. We willen deze beleidsterreinen beter met elkaar verbinden. Wil jij onze gewenste schakel zijn? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker Recreatie & Toerisme speel je een cruciale rol bij de realisatie van de ambities uit het bestuursakkoord en de omgevingsvisie, waarin recreatie en toerisme ook een belangrijke rol spelen. Je gaat aan de slag met het uitvoeren van projecten en staat in nauw contact met externe (regionale) samenwerkingspartners en andere belanghebbenden in deze sectoren.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je actualiseert de recreatievisie van Bernheze.
 • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de regio op het gebied van recreatie en toerisme en vertaalt regioaanpak naar de lokale situatie in Bernheze.
 • Je werkt samen in projectteams aan verschillende toeristisch-recreatieve projecten en treedt hier zonodig op als projectmanager of projectleider. Denk hierbij aan gebiedsontwikkeling natuurgebied De Maashorst en Hooge Vorssel, realisatie regionaal ruiternetwerk, Geopark Peelhorst en Maasvallei en de Brabantse Juweeltjes.
 • Je draagt bij aan de realisering van het programma Buitengebied/Landbouw vanuit toeristisch en recreatief oogpunt.
 • Je behandelt en/of ondersteunt subsidieaanvragen van aanvraag tot vaststelling van subsidies.
 • Je adviseert op het gebied van recreatie en toerisme aan collega’s en bestuurders.
 • Je houdt jezelf op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen de sectoren en vertaalt deze naar beleid voor Bernheze.
 • Je helpt mee bij het monitoren en evalueren van de impact van beleidsmaatregelen en projecten, met aandacht voor lokale behoeften en diversiteit.

Kandidaatomschrijving

Ben je in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van geografie, planologie, (vrijetijds)economie, toerisme of een andere relevante studie? Heb je ervaring in beleidsontwikkeling voor recreatie en toerisme? Dan zou dit weleens de perfecte kans voor jou kunnen zijn.We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, stevig in zijn schoenen staat en weet van aanpakken. Vaardigheden in projectmanagement en multitasking zijn essentieel voor deze rol. Analytisch vermogen en sterke schrijf- en presentatievaardigheden zijn ook een must. Het vermogen om gemakkelijk contacten te leggen is een waardevolle toevoeging. Als dit klinkt als iets wat jou aanspreekt, dan willen we graag van je horen.

Functie eisen

Eisen:

 1. Aantoonbaar dat de kandidaat een HBO studie heeft afgerond;
 2. de kandidaat is breed georiënteerd op de thema’s.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 27-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

Voor 18 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures