Terug naar overzicht

Communicatie adviseur

 • Provincie

  Noord Holland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Elandsgracht 117, Amsterdam

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor Nationale Politie Amsterdam is FlexIntens op zoek naar een Communicatie adviseur voor 27 - 32 uur per week.

Beoogd resultaat

In overleg met de kandidaat en betrokken projectleiders wordt bekeken op welke onderwerpen ondersteuning wordt geboden en in welke vorm. Dit leidt tot een concrete opdracht (bijvoorbeeld het maken en uitwerken van een communicatieplan) en beoogd resultaat waarmee de communicatieadviseur aan de slag gaat - in samenspraak met de betrokken projectleider en de afdeling Communicatie. 

Op de genoemde onderwerpen moeten komende tijd flinke stappen worden gezet; als communicatieadviseur draag jij via adviezen, interventies en communicatieproducten bij aan draagvlak voor de gewenste verandering. Deze doelen zullen in samenspraak specifiek worden vastgesteld.

Functie eisen

Eisen:

 1. Kandidaat heeft een erkende en volledig afgeronde HBO-opleiding;
 2. Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met een soortgelijke opdracht, met name op het gebied van verandercommunicatie;
 3. Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen, het coördineren en uitvoeren daarvan. Tevens heeft de kandidaat aantoonbare werkervaring met het meten van resultaten omtrent ditgeen.

Wensen:

 1. Kandidaat is in staat zich snel een beeld te vormen van het onderwerp/project en de communicatie opgave die daaraan verbonden is. De kandidaat is sensitief op trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen rond het thema en kan die vertalen naar passende interventies en activiteiten;
 2. Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met een soortgelijke opdracht, met name rond verandercommunicatie;
 3. Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen, het coördineren en uitvoeren daarvan. Tevens heeft de kandidaat aantoonbare werkervaring met het meten van resultaten omtrent ditgeen;
 4. Kandidaat heeft een erkende en volledig afgeronde HBO-opleiding in de richting van Communicatie. Eventuele aanvullende opleidingen/cursussen op het gebied van communicatie is een pre.

Competenties

 • Organisatiesensitiviteit
 • Overtuigingskracht
 • Systeemdenken
 • Maatschappelijke oriëntatie
 • Organisatievermogen
 • Netwerkvaardigheden
 • Klantgerichtheid

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 29-03-2023 tot 12:00 uur.

Gewenst aantal uren

27 - 32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures