Terug naar overzicht

Communicatieprofessional

 • Provincie

  Groningen

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Johan Modastraat 6, Winschoten

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor gemeente Oldambt is FlexIntens op zoek naar een communicatieprofessional voor 16 uur per week.

Opdrachtomschrijving
Om ons werk voor de Oldambtsters nog beter te kunnen doen, werken we in het programma Nijambt aan verbetering van onze gemeentelijke organisatie en van onze werkwijze. Dit vraagt ook om inzet vanuit het team Communicatie. Naast de vaste communicatieadviseur die betrokken is bij deze organisatieontwikkeling, zoeken we een ervaren communicatieprofessional die dit omzet in allerlei communicatiemiddelen en -acties en daarnaast ook meedenkt en spart met de vaste communicatieadviseur op het vlak van aanpak en strategie.

Kandidaatomschrijving
Ervaring bij een lokale overheid zoals een gemeente is een vereiste. Ook zoeken we iemand die bekend is met verandercommunicatie en de complexe dynamiek die daarbij komt kijken. Daarin weet je je goed staande te houden en het belang van communicatie uit te leggen.

Communicatie die goed aansluit op de medewerkers van de gemeente én die bijdraagt aan de doelen van Nijambt is belangrijk. Daarbij ben je proactief. Je denkt mee over wat communicatief goed kan werken, je bent daarin creatief en kunt dit ook zelfstandig oppakken en uitvoeren. Je zorgt voor goede afstemming met het (kleine) programmateam. Ook schrijf je met gemak duidelijke teksten voor diverse doelgroepen, je verplaatst je makkelijk in meerdere stakeholders, je begeleidt externe vormgevers en je houdt overzicht op de communicatie(-acties).

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Ervaring bij een lokale overheid zoals een gemeente.
 2. Je hebt een opleiding of cursus gevolgd over omgevingsbewust werken.

Wensen:

 1. Je hebt een opleiding communicatie afgerond op minimaal hbo-niveau.
 2. Je hebt naast meerjarige ervaring op niveau van medewerker ook al ervaring als adviseur.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 24-05-2024 tot 09:00 uur.

Gewenst aantal uren

16 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures