Terug naar overzicht

Concernadviseur P&O

 • Provincie

  Friesland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Crackstraat 2, Heerenveen

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Heerenveen is FlexIntens op zoek naar een Concernadviseur P&O voor 24-32 uur per week.

Opdracht omschrijving

Wegens ziektevervanging zoeken wij een Concernadviseur P&O die aan het roer staat van het HR-beleid, waarbij je strategieën en initiatieven ontwikkelt die onze organisatie naar nieuwe hoogtes tilt. Je werkt nauw samen met leidinggevenden en medewerkers om een omgeving te creëren waarin iedereen kan groeien en excelleren. Heb je een scherp oog voor menselijk potentieel en de vaardigheden om dit te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie? Dan is dit de tijdelijke rol waar je al die tijd naar hebt gezocht!

Verantwoordelijkheden

Als concernadviseur P&O lever je op inhoudelijk vlak een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en formulering van het personeels-en organisatiebeleid. Je signaleert en vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar beleid op deelgebieden. Je bent hierin ook opdrachtgever voor P&O-projecten die door de P&O-adviseurs worden opgepakt. Daarnaast adviseer en ondersteun je de directie met betrekking tot de uitvoering van het P&O-beleid en uiteenlopende personele aangelegenheden. Binnen het team P&O ben je de verbindende factor naar de rest van de organisatie op inhoudelijk vlak. Je fungeert als vraagbaak voor collega's en je denkt mee over manieren om de werkprocessen binnen het team te optimaliseren.

Functie eisen

Eisen:

 1. Afgeronde hbo en/of wo opleiding op het gebied van P&O;
 2. minimaal 5 jaar beleidsmatige werkervaring binnen het vakgebied P&O;
 3. minimaal 5 jaar werkervaring in de volle breedte van het P&O vak;
 4. minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring.

Wensen:

 1. Ervaring met projectmatig werken;
 2. Advisering op directieniveau.

Competenties

 • Change Management
 • Adviesvaardigheid
 • Communicatie
 • Resultaatgerichtheid
 • Proactiviteit
 • Organisatiesensitiviteit

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

Voor 24-32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures