Terug naar overzicht

Coördinator Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB)

 • Provincie

  Friesland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Fryslânplein 3, Leeuwarden

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor Wetterskip Fryslân is FlexIntens op zoek naar een coördinator schoon en Emissieloos bouwen (SEB) voor 16 - 32 uur per week.


Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

Wetterskip Fryslân committeert zich aan het landelijke convenant schoon- en emissieloos bouwen (SEB). Het thema ‘schoon- en emissieloos bouwen’ is een thema dat daarom breed binnen Wetterskip Fryslân aandacht heeft. Jij ondersteunt onze portfoliomanagers om het convenant SEB te implementeren in onze investeringsprojecten.

Jouw eerste opdracht richt zich op de dijkversterkingsprojecten. Wetterskip Fryslân heeft in het kader van het landelijke hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) verschillende dijkversterkingsprojecten in voorbereiding. Voor de realisatiefase van deze projecten dient er gebruik te worden gemaakt van emissieloos (electrisch) materieel. Hiervoor dient de laadinfrastructuur te worden voorbereid, een proces wat al loopt, maar nu intensiever dient te worden opgepakt. De voorbereiding beperkt zich tot het regelen van oplaadcapaciteit. Fysieke maatregelen, zoals het realiseren van laadpalen worden overgelaten aan de aannemer. Bij voorkeur laten we iets achter voor het gebied.

Als coördinator schoon- en emissieloos bouwen werk je vanuit de vakgroep plannen en projecten. Je werkt zelfstandig en je onderhoudt korte lijnen met het interne klimaatprogramma en de projecten die je bedient, zij zijn jouw klant. De praktijkervaring die je opdoet bij deze projecten is ook weer waardevol voor de Wetterskip Fryslân-brede strategie op het vlak van SEB.


Als Coördinator Schoon en Emissieloos Bouwen krijg je op hoofdlijn de opdracht om:

 • de portfoliomanagers te ondersteunen bij de implementatie van het convenant SEB in de investeringsprojecten.
 • voor het dijkversterkingsprogramma de laadcapaciteit/vermogensvraag voor de projecten te bepalen.
 • dit jaar laadmogelijkheden in het gebied te inventariseren voor het Dijkversterkingsprogramma (met in het bijzonder de lopende projecten) met aandacht voor koppelkansen in het gebied en gesprekken daarover te voeren met relevante partijen.
 • de voor de projecten meest geschikte laadmogelijkheden vervolgens te verzilveren door contracten af te sluiten met relevante partijen zoals eigenaren van aansluitingen, netbeheerder, leverancier van trafo's/meters en de energiemaatschappij.
 • jouw praktijkkennis te delen binnen Wetterslip Fryslân ten behoeve van de nadere uitwerking van het convenant SEB.
 • te zorgen voor de kruisbestuiving tussen Wetterslip Fryslân en het landelijke ondersteuningsprogramma SEB.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. De aangeboden kandidaat is minimaal in het bezit van een HBO-diploma.
 2. De aangeboden kandidaat beschikt over relevante kennis en ervaring met de materie en een netwerk dat aansluit bij de opdracht.
 3. De aangeboden kandidaat is gewend om projectmatig te werken en rekening te houden met de belangen van belanghebbenden.

Wensen:

 1. Je bent een teamspeler, resultaat- en klantgericht en beschikt over goede contactuele, schriftelijke en sociale vaardigheden.
 2. Je weet hoe de energiesector werkt, hebt daarin werkervaring en/of een goed netwerk.
 3. Je bent bekend met het landelijke hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) en hebt ervaring met de subsidie eisen van het HWBP m.b.t. emissieloos bouwen.
 4. Je hebt ervaring met het verder brengen van onderwerpen in een organisatie (rol van aanjager).
 5. Je hebt reeds ervaring opgedaan met soortgelijke opdrachten.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 tot 12:00 uur.

Gewenst aantal uren

16 - 32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures