Terug naar overzicht

Medewerker Communicatie

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Wolvenhoek 1, 's-Hertogenbosch

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente s'-Hertogenbosch is FlexIntens op zoek naar een Communicatiemedewerker voor 16 uur per week.

Opdrachtomschrijving

 • Je geeft samen met het team vorm en inhoud aan een nieuw in- en extern communicatiebeleid van de afdeling Sport & Recreatie. In de nieuwe Sportvisie ligt onze ambitie vast die helpt bij prioritering.
 • Jij stelt in- en extern communicatiebeleid op, maakt communicatieafspraken, -plannen en campagnes en voert ze ook uit.
 • Jij adviseert gevraagd en ongevraagd teams, collega’s, leidinggevenden en het MT over communicatiekansen en -oplossingen.
 • Je identificeert meer strategische communicatie- en beleidsvraagstukken en legt die op tijd voor aan beleids- en managementcollega’s en strategische communicatieadviseurs en beleidscollega’s in de organisatie.
 • Je zorgt voor content (beeld, tekst, opmaak) die past binnen de communicatiestrategie van ´S-PORT, de gemeente en projecten.

Kandidaatomschrijving

Jij gaat graag aan de slag: van beleid en content maken die de doelgroep aanspreekt, tot een campagne ontwikkelen, maar ook meedenken over het bereiken van nieuwe doelgroepen en het maken van communicatieproducten hiervoor. Je bent zowel een denker als een doener en helpt anderen inzien hoe we nog beter kunnen communiceren en inwoners in beweging kunnen brengen.

Functie eisen

Eisen:

 1. HBO-opleiding richting communicatie;
 2. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare rollen/functies.

Wensen:

 1. Communicatie-ervaring binnen de overheid Communicatie-ervaring binnen sportstimulering Ervaring met online, social media en campagnes;
 2. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen en passende communicatieaanpakken;
 3. Flexibiliteit in uren en werkdagen is handig. Aantoonbare affiniteit met het sport- en beweegveld is een pre, maar je hoeft zelf niet per se een actieve sporter te zijn.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 24-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

16 uur per week

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures