Terug naar overzicht

Projectleider Bodem

 • Provincie

  Gelderland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Oosteinde 17, Harderwijk

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Omgevingsdienst Noord-Veluwe is FlexIntens op zoek naar een Projectleider Bodem voor 20 tot 36 uur per week.

Bij Omgevingsdienst Veluwe (ODVeluwe) zetten we ons vol passie in voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.
In nauwe samenwerking met twaalf Veluwse gemeenten en de provincie Gelderland, spelen onze vergunningverleners een cruciale rol in het verstrekken van omgevingsvergunningen. Onze toezichthouders zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.Daarnaast bieden onze milieu-experts uitgebreid advies aan onze partners over diverse milieu-gerelateerde onderwerpen.
Of het nu gaat om energie, bodem, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, circulariteit, lucht, geluid, natuur, ecologie, of externe veiligheid, wij staan klaar om de leefomgeving te versterken en te beschermen.Vanuit onze locaties in Apeldoorn en Harderwijk werken wij aan een gezonde, schone en veilige leefomgeving voor inwoners en bedrijven in regio Veluwe.Ben jij die bodemadviseur die onze organisatie komt versterken?

Verantwoordelijken

- Je geeft uitwerking aan het plan van aanpak Omgevingswet van ODNV voor de gehele regio Veluwe;
- Je staat aan de lat voor het opstarten, uitwerken, begeleiden en deels realiseren van deelprojecten hieruit;
- Je bewaakt inhoud, voortgang, budget, kwaliteit en informatievoorziening van je projecten;
- Je bent de verbindende factor tussen opdrachtgever, de interne organisatie, het bestuur, de politiek en de samenleving.

Het plan van aanpak behelst onder meer het implementeren en organiseren van de bodemtaken en processen onder de Omgevingswet (zowel intern als bij de gemeenten), het aanpassen van bodembeleid en het visueel maken van de bodemdata richting het Omgevingsplan en DSO. Het beoordelen van de data van de Provincie en kennisdeling in nieuwe bodemthema’s als invasieve exoten, energietransitie en klimaat adaptatie inbedden zijn hier eveneens in meegenomen.

Dit doe je in samenspraak met een team van ca. 10 enthousiaste collega’s in een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en informele sfeer.

De functie kan uitgebreid worden met de rol van Adviseur Bodem (16 uur) om samen met je collega’s invulling te geven aan het beleggen van deze taken.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Hbo werk- en denkniveau
 2. Aantoonbare kennis van de huidige bodemwetgeving en de nieuwe wetgeving onder de Omgevingswet en Aanvullingswet/-besluit bodem Omgevingswet en Regeling bodemkwaliteit
 3. Aantoonbare kennis van de Omgevingswet
 4. Aantoonbaar deelgenomen aan implementatieactiviteiten Omgevingswet

Wensen:

 1. Afgeronde opleiding Projectmanagement;
 2. Minimaal drie jaar ervaring in projectmanagement;
 3. Een of meer jaren ervaring in het werken bij een gemeente en/of Omgevingsdienst.

Competenties

 • verantwoordelijkheid
 • oordeelsvorming
 • regisseren
 • samenwerken/verbindend
 • resultaatgerichtheid

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 22-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

20 tot 36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures