Terug naar overzicht

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

 • Provincie

  Gelderland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Kerkstraat 45, Kerkdriel

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Maasdriel is FlexIntens op zoek naar een Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling voor 32 tot 36 uur per week.

De gemeente Maasdriel ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Door de centrale ligging in Nederland, aan de A2, het spoor en de rivieren de Maas en de Waal, biedt Maasdriel vele mogelijkheden voor bedrijvigheid en voor landelijk wonen op korte afstand van diverse grote steden. De gemeente is op 1 januari 1999 ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Maasdriel en Rossum. Het omvat sindsdien 11 mooie dorpen, met elk zijn eigen karakteristieken en geschiedenis. De gemeente Maasdriel telt ongeveer 25.000 inwoners. Met ruim 2300 kleine en grote (innovatieve) bedrijven is Maasdriel met recht een ondernemende gemeente te noemen. 

‘No nonsense’ en hard werken om onze doelen te behalen; dat is wat de gemeente Maasdriel kenmerkt. Samen met onze collega’s, maar ook met de inwoners, ondernemers en andere partners. Het is soms spannend om in het politieke krachtenveld te opereren en successen te behalen. Dat vraagt om goede voorbereiding, creativiteit en slim meebewegen. Binnen de organisatie heerst een gezellige en informele sfeer. Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een goede relatie en samenwerking aan te gaan met onze ondernemers en inwoners. 

Je gaat aan de slag in het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Dit team telt circa 40 vaste en flexibele medewerkers.

Voor dit team zoeken wij een: Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan ruimtelijke ontwikkelingsprojecten, voor het merendeel woningbouwprojecten.
 • Je begeleidt ontwikkelaars bij het vormgeven van ruimtelijke initiatieven om te voldoen aan gemeentelijke kaders en het afsluiten van ontwikkelovereenkomsten.
 • Door de schaalgrootte van onze gemeente kun jij je bezig houden met ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.
 • Je gaat aan de slag met ruimtelijke vraagstukken en adviseert hierover aan ontwikkelaars, belanghebbenden, collega’s en het bestuur.
 • Je initieert en begeleidt de wijzigingen van het omgevingsplan ten behoeve van de beoogde ruimtelijke ontwikkelingen, in samenwerking met het Regieteam Omgevingsplan.
 • Je adviseert, geeft vorm aan en verricht onderzoek voor het beleid op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast signaleer, analyseer en adviseer je over de consequenties van landelijke ontwikkelingen voor het gemeentelijke beleid. Ook houd je je bezig met regionale afstemming.
 • Je adviseert over bezwaar- en beroepschriften en je vertegenwoordigt de gemeente zo nodig.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. minimaal 3 jaar* ervaring heeft met projectmanagement van gebiedsontwikkelingen.

Wensen:

 1. Je hebt 5 of meer jaar ervaring met en ruime kennis van het planologisch instrumentarium en WO werk- en denkniveau.
 2. Ervaring met woningbouwprojecten is een grote pré en je hebt bij voorkeur een planologische of stedebouwkundige achtergrond.

Competenties

 • Je hebt passie voor gebiedsontwikkelingen en de ruimtelijke inpassing hiervan
 • Je bent proactief, toegankelijk, resultaatgericht en een echte netwerker
 • Je hebt overzicht en visie over je werk én kunt goed prioriteiten stellen

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 30-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

32 tot 36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures