Terug naar overzicht

Recruitment Consultant - FlexIntens

 • Provincie

  Gelderland

 • Branche

  Profit

 • Opleidingsniveau

  HBO MBO

 • Dienstverband

  Vast Intern

 • Plaats

  Lebretweg 1, Oosterbeek

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Op zoek naar een baan waarin je jouw enthousiasme, ambitie en sociale vaardigheden kwijt kunt? Haal je energie uit het succesvol bemiddelen tussen vraag en aanbod? Dan is de rol van Recruitment Consultant bij FlexIntens écht iets voor jou! Vanuit deze rol draag je met jouw matches namelijk indirect bij aan een betere dienstverlening van maatschappelijk relevante organisaties!

Hoe ziet een week eruit?

Geen dag is hetzelfde, maar jouw week zou er zo uit kunnen zien:

Je begint aan de werkweek met een overleg waarin alle acties voor deze week samen met je collega’s worden besproken. Natuurlijk doe je dit met oog voor jouw collega’s en praat je gezellig bij over de dingen die je in het weekend hebt meegemaakt. Het overleg is afgerond en je staat te popelen om aan de slag te gaan. Je opent je mail en ziet dat er vanuit opdrachtgevers ontzettend veel vacatures zijn binnengekomen; hét moment om hierop te gaan werven, op jouw eigen manier een kandidatenpool op te bouwen én deze te onderhouden. Met jouw helikopterview houd je overzicht over alle binnengekomen vacatures en weet je door jouw netwerk skills hierop de juiste matches te maken. 

Voordat je gezellig samen met je collega’s gaat lunchen, sta jij één van jouw werkende kandidaten te woord over inhoudelijke contractuele zaken. Daarna geniet je van je welverdiende lunch en praat je gezellig bij met je collega’s. Ook na de lunch blijf je hongerig en bijt je je meteen vast in de procedures waar je mee bezig was. Je hebt beet, samen met jouw kandidaat zorg je ervoor dat het CV en de motivatiebrief naadloos zijn afgestemd op de vacature en stelt deze voor bij de opdrachtgever. Dit alles doe je vóór de harde deadline. Écht teamwork!

De telefoon gaat, de kandidaat die vorige week dankzij jou op gesprek mocht bij de opdrachtgever, mag starten. Je belt de kandidaat met het goede nieuws en zorgt ervoor dat alles wordt geregeld om de plaatsing definitief te maken. Zo zet je lijntjes uit om de overeenkomsten in orde te maken, maar denk je ook mee over de praktische zaken rondom de plaatsing. 

Deze plaatsing is toch een mooi succes, en die moet gevierd worden. Om hierbij stil te staan, proost je samen met collega’s rondom de pooltafel en het dartbord om de dag positief af te sluiten.

Functie eisen

Wie ben jij?

Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen met verschillende opleidingsachtergronden. We hebben allemaal de drive om als organisatie te groeien en hebben de ambitie om dit met zijn allen te bereiken. We gaan er dus volledig voor! 

Als Recruitment Consultant bij FlexIntens:

 • Ben je beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je bij voorkeur minimaal één jaar werkervaring.

Net klaar met je opleiding en nog geen werkervaring? Geen probleem. Ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Je past binnen het team, omdat jij…

 • Een echte netwerker bent: als geen ander weet jij kandidaten aan je te binden en jouw netwerk te vergroten.
 • Een samenwerkend karakter hebt: je schakelt graag samen met jouw team om samen tot zo veel mogelijk matches te komen. Verder werk je samen met de backoffice om ook de administratieve processen af te wikkelen.
 • Niet bang bent initiatief te tonen: je komt met ideeën om als organisatie beter te worden. Samen zetten we ons in voor de groei van de organisatie!
 • Een nuchtere houding hebt: Je weet je hoofd koel te houden, ook in hete situaties. 

Wie zijn wij?

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering is een personele bemiddelaar die zich richt op HBO+/WO vacatures binnen het publieke domein. Hierbij kun je denken aan politie, defensie, zorginstellingen, ministeries, provincies of gemeenten. Allemaal organisaties met maatschappelijke impact. Gaaf toch!

Voor deze organisaties met maatschappelijke impact bieden we diensten aan als het gaat om personele oplossingen. Zo bieden we werving- en selectietrajecten, vervullen we (tijdelijke) opdrachten met detacheringsconstructies en bemiddelen we zelfstandigen naar zijn of haar droom opdracht. En dat met een uitdagende variatie: de ene keer vul je een vacature in voor een ervaren Projectmanager, Communicatieadviseur of Verandermanager en de andere keer doe je dit voor een Young Professional. 

Eén ding is zeker, op deze manier dragen we indirect bij aan het verbeteren van de dienstverlening van maatschappelijk relevante organisaties.

Daarnaast is FlexIntens een zusterorganisatie van Salvéos, een consultancybureau dat zijn sporen heeft verdiend in het publieke domein. Naast het opbouwen van ons eigen netwerk, leveren we ook een bijdrage aan Salvéos. Zo geven we invulling aan de werving van nieuwe collega’s, maar bemiddelen we ook Salvéos collega’s van opdracht naar opdracht. 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een platte organisatie en een hecht team waar leren van elkaar hoog in het vaandel staat, waar interesse is voor elkaar en waar veel wordt gelachen. Samen bouwen we aan de organisatie van morgen, en daar krijgen we energie van!

Wij bieden:

 • Een hechte groep collega’s die niet alleen collega’s zijn, maar elkaar willen helpen om te blijven ontwikkelen.
 • De ruimte om jouw professionele en persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen, waaronder het behalen van het SEU-certificaat.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een MacBook en een iPhone.
 • Een riante winstdelingsregeling.
 • Een representatieve auto van de zaak.  
 • Gezellige sociale activiteiten en geweldige (sportieve) teamuitjes.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Lijkt werken bij een hechte groep je een mooie stap waar je energie van krijgt? Solliciteer dan meteen. We maken graag kennis met je en wie weet word jij onze nieuwe collega! 

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures