Terug naar overzicht

Regisseur Omgevingswet

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  WO MBO

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Kloosterstraat 2-8, Roosendaal

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Roosendaal is FlexIntens op zoek naar een Regisseur Omgevingswet voor 32 uur per week.

“Een klantgerichte collega die zorg draagt voor een goede afhandeling van omgevingsvergunningen!”

Jouw nieuwe baan
De groep Vergunningen zorgt dat het proces van vergunningverlening onder de Omgevingswet van begin tot eind goed verloopt. Onze nieuwe Regisseur helpt mee om dat proces in goede banen te leiden.

Als professional regisseer je eenvoudige aanvragen voor een omgevingsvergunning. Nadat je de intake hebt uitgevoerd, haal je zowel binnen als buiten onze organisatie alle adviezen op die je nodig hebt voor het opstellen van een zorgvuldige beschikking. Hierbij kun je denken aan adviezen over ruimtelijk ordening, het Bouwbesluit of redelijke eisen van welstand, maar ook bodem, geluid of milieu.  

Je bent als Regisseur de schakel tussen de aanvrager en de gemeentelijke organisatie. Maar ook ben je aanspreekpunt voor in- en externe samenwerkingspartners. Je bewaakt de voortgang van de procedures, afspraken en termijnen in het proces. Samen met collega’s ga je aan de slag voor en met inwoners om te kijken wat er mogelijk is.

Jouw kracht
Als Regisseur Omgevingswet ben je communicatief vaardig in zowel woord als geschrift. Je bent klantgericht en je kunt je inleven in de aanvraag die binnenkomt. Je durft kritisch naar zaken te kijken, maar weet vervolgens een praktische vertaling te maken en probleemoplossend te denken. Je weet mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw verhaal. Je kunt dus als geen ander goed met mensen op verschillende niveaus samenwerken. Hierdoor wek je vertrouwen bij jouw gesprekspartners, van collega tot directeur als een inwoner van de gemeente Roosendaal.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. De kandidaat heeft specifieke kennis van de Omgevingswet (BBL, BAL, BKL, Bruidsschat)(blijkt uit CV)
 2. De kandidaat beschikt over relevante werkervaring 1-3 jaar op het gevraagde werkterrein (blijkt uit CV)
 3. De kandidaat beschikt over relevante werkervaring op het gevraagde werkterrein binnen een gemeente/overheid (blijkt uit CV; ervaring binnen de regio De6 is een pré)
 4. De kandidaat beschikt over de volgende competenties (blijkt uit het gesprek) Communicatief vaardig

Wensen:

 1. De kandidaat is in staat om op de gevraagde startdatum met de werkzaamheden te starten. Wens (open vraag)
 2. De kandidaat beschikt over (minimaal) een afgeronde relevante MBO opleiding op het gebied van bijv. Bouwkunde of een juridische richting, blijkt uit CV

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 22-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures