Terug naar overzicht

Senior Infrastructuur specialist

 • Provincie

  Utrecht

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Stadsplateau 1, Utrecht

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Utrecht is FlexIntens op zoek naar een Senior Infrastructuur specialist voor 36 uur per week.

Dit is de opdracht
Je komt te werken in team Identity and Access Management (IAM) binnen voorziening Hosting. Hosting levert naast IAM diensten ook Technisch Applicatiebeheer, databasebeheer, Windows/Linux en de infrastructuur voor Cameratoezicht.

Het IAM team is verantwoordelijk voor AD, Azure AD, CyberArk, Omada, certificaten en e-herkenning.
Alle accounts worden geautomatiseerd aangemaakt middels onze IAM tool Omada. Omada verzorgt ook de toegang tot en rechten binnen een groot aantal applicaties. Voor PAM gebruiken we Cyberark. Als basis onder deze systemen gebruiken we natuurlijk Windows AD en Azure AD.
Het landschap waarin we werken is een combinatie van on-premise private Cloud op basis van VMware met Azure VMware Solution (AVS) en native Azure diensten. Dit is onderverdeeld in een aantal functioneel gescheiden domeinen.
Vanwege de doorgroei van één van onze specialisten zoeken we een senior IAM specialist. Eén van de belangrijkste taken is om de diverse domain controllers te migreren naar de 2022 versie. Dit gebeurt in teamverband, in nauwe samenwerking met de beheerders van de onderliggende infrastructuur.

Dit breng je mee
- Je bent een Senior onder de Senioren op gebied van IAM, met name AD en Azure AD Je hebt hierbij ruime ervaring met (complexe) Conditional Access in een Enterprise omgeving
- AD migratie naar 2022? Been there, seen that, done that - Je bent gewend om in een hybride Enterprise omgeving te werken
- Wanneer je ook ervaring meebrengt op gebied van Omada, Cyberark en certificaatbeheer dan is dat een pré
- Je hebt aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau - Je hebt kennis van ICT-beheer en service management (ITIL of USM)
- Je bent gewend om in een Agile omgeving te werken, bent in staat om het Agile gedachtengoed en Agile werkwijze uit te dragen in een beheer organisatie en bent in staat om in een zelfsturend team te functioneren
- Je bent een teamspeler, altijd bereikbaar om teamleden te ondersteunen. Een inspiratie binnen je team en op de hoogte van nieuwe (IAM) ontwikkelingen. - Je bent analytisch vaardig en oplossing gericht
- Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal
- Communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch

Competenties
Gemeente Utrecht adopteert het Agile gedachtengoed wat voordelen oplevert voor de organisatie. Snel reageren op veranderende situaties en nieuwe eisen, nadrukkelijke klantgerichtheid, snel succes en/of falen kunnen signaleren, effectieve samenwerking in en tussen teams, focus op resultaat in plaats van op processen, effectieve kostenbeheersing en medewerkers delen kennis. Om dit te kunnen doen hebben we mensen nodig met talent en het vermogen mee te bewegen in de wendbaarheid van Agile.

DomstadIT verwacht van de medewerkers dat zij, ongeacht hun positie in de organisatie, werken in het belang van het grotere geheel van de afdeling en daarvoor brede basisvaardigheden hebben of ontwikkelen en de kennis m.b.t. de specialisatie actueel houden. Van alle medewerkers wordt gevraagd rekening te houden met inzet buiten kantoortijden, omdat ICT dienstverlening 7x24 uur geleverd wordt.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Kandidaat heeft aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau

Wensen:

 1. Kandidaat is gewend om in een hybride Enterprise omgeving te werken
 2. Kandidaat is een Senior onder de Senioren op gebied van IAM, met name AD en Azure AD. Je hebt hierbij ruime ervaring met (complexe) Conditional Access in een Enterprise omgeving
 3. Kandidaat heeft ervaring in AD migraties, bij voorkeur van 2019 naar 2022. Licht voor de beste passende ervaring toe welke ervaring dat is, hoe die omgeving eruit zag en wat de specifieke rol en verantwoordelijkheid van de kandidaat was. Vul aan met overzicht van andere relevante AD migraties
 4. Kandidaat heeft ervaring op gebied van Omada
 5. Kandidaat heeft ervaring op gebied van Cyberark
 6. Kandidaat heeft ervaring op gebied van Certificatenbeheer

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 22-07-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Het beheersen van de Nederlandse taal is voor elke functie vereist. Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures