Terug naar overzicht

Stakeholdermanager opvang- en flexlocaties

 • Provincie

  Gelderland

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Marktstraat 1, Borculo

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Berkelland is FlexIntens op zoek naar een Stakeholdermanager opvang- en flexlocaties voor 8 uur per week.

Er zijn voor de opvang van vluchtelingen drie locaties beschikbaar in Borculo, Neede en Ruurlo. In samenwerking met een woningcorporatie is de gemeente van plan deze locaties verder te ontwikkelen.We zoeken voor dit project een procesmanager, met inbegrip van het stakeholdermanagement. Hierbij gaat het ook om het interne stakeholdermanagement.Je bent gesprekspartner en voert namens de gemeente Berkelland de onderhandelingen en stelt de samenwerkings- en realisatieovereenkomsten op.We hebben een voorkeurskandidaat in beeld. 

Verantwoordelijken

Het uitvoeren van het stakeholdermanagement.

Je bent gesprekspartner en voert namens de gemeente Berkelland de onderhandelingen en stelt de samenwerkings- en realisatieovereenkomsten op.

Functie eisen

Onze opdrachtgever heeft eisen en wensen geformuleerd. Aan alle eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor deze functie. Voor deze functie zijn de volgende eisen en wensen geformuleerd:

Eisen:

 1. Ervaring met stakeholdermanagement en procesmanagement
 2. hbo

Wensen:

 1. Hbo
 2. Ervaring met stakeholdermanagement en procesmanagement;
 3. De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring met procesmanagement en stakeholdermanagement, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 22-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

8 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures