Terug naar overzicht

WMO Consulent

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Branche

  Lokale overheid

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Louis Jansenplein 1, Cuijk

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Gemeente Cuijk is FlexIntens op zoek naar een WMO Consultent  voor 36 uur per week.

We zoeken een allround/ervaren WMO consulent, die indien nodig in staat is verschillende voorzieningen te indiceren (o.a. begeleiding, dagbesteding, huishoudelijke hulp, etc). De consulent voert verdiepende gesprekken met zorg vragende inwoners. De consulent is ondersteunend waar nodig en activeert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid en participering.

Kandidaatomschrijving

Gezien de hierboven omschreven situatie zijn wij op zoek naar een HBO geschoolde kandidaat met minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van het indiceren van verschillende voorzieningen ( minimaal individuele ondersteuning) Een stevige persoonlijkheid om ook ondersteuning te kunnen bieden aan de groep inwoners die aangewezen zijn op voorzieningen Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang. Bekendheid met de applicatie Suite is een must. Kennis en ervaring met wetgeving WMO, (gemeentelijk) beleid, regels en procedures is noodzakelijk.

Functie eisen

Eisen:

 1. Minimaal HBO-diploma;
 2. Ervaring als WMO consulent;
 3. Minimaal individuele ondersteuning kunnen indiceren.

Wensen:

 1. In staat te werken met Suite voor sociaal domein;
 2. 4 jaar ervaring als WMO Consulent bij gemeente.

Competenties

 • Communicatieve vaardigheden
 • Samenwerkingsvaardigheden
 • Leervermogen
 • Wendbaarheid

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 om 12:00.

Gewenst aantal uren

36 uur per week

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures