Interim Bemiddeling

Heb je een specifieke expertise nodig om bijvoorbeeld een project tot een succesvol einde te brengen en sta je open voor zelfstandig professionals? Met ons uitgebreide netwerk van verschillende zelfstandig professionals ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het?
Op basis van een intakegesprek brengen we jouw behoeften in kaart. Tijdens dit gesprek bespreken we de hard- en soft skills die belangrijk zijn en verzamelen we zo veel mogelijk informatie over de opdracht. Ook de termijn waarop versterking nodig is komt aan bod. 

Nadat we alle informatie verzameld hebben, zoeken we de beste professionals voor de opdracht. Hiervoor maken we gebruik van een mix van actieve en passieve wervingsmiddelen. Na een grondige voorselectie delen we de beste zelfstandig professionals.

Interesse in één van de voorgelegde professionals? Dan nodig jij ze uit voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek wordt de opdracht doorgesproken en bepaald in hoeverre er een match is. 

Zit de ideale professional ertussen? Dan zorgen wij dat de professional zo snel mogelijk kan beginnen en blijven we in nauw contact om onze dienstverlening te optimaliseren.

Bekijk onze andere dienstverlening!