Onze organisatie

Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. 

Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen:

 1. Kennis:
  We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Zo bouwen we onze kennis steeds verder op. Theoretisch in de vorm van opleidingen en cursussen, maar ook in de praktische uitvoering van onze opdrachten en de reflectie daarop via coaching en intervisie. Daarmee worden we nog krachtiger binnen ons vakgebied. Daarnaast weten we als geen ander de weg in onze focusbranches. We spreken de taal van die organisaties en kennen de relevante ontwikkelingen waar zij zich voor geplaatst zien. 
   
 2. Daadkracht:
  We nemen het initiatief in dat wat nodig is en geven met een flinke dosis lef richting hieraan. In onduidelijke situaties durven we besluiten te nemen- waar nodig intuïtief- en geven we altijd rekenschap af voor wat we doen en de gevolgen daarvan. 
   
 3. Vertrouwen:
  We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit is voor ons de basis. We zijn authentiek, open, integer en invoelend. Maar zeker ook helder en duidelijk. Daardoor is er vertrouwen onderling én hebben opdrachtgevers vertrouwen in ons. We investeren zowel intern als extern in duurzame relaties. 

Als intermediair leveren we graag een bijdrage aan maatschappelijk relevante projecten en activiteiten. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen, aangevuld met professionaliteit en expertise van onze Recruitment Consultants willen we toonaangevend zijn in het leveren van (flexibele) personele oplossingen. Voorop staat dat deze oplossingen een positieve bijdrage moeten leveren aan het succes van zowel professionals als opdrachtgevers. Dit alles met oprechte en persoonlijke aandacht voor de betrokken partijen.

Samen met onze zusterorganisaties Salvéos Consulting en Matching Marines bundelen we onze krachten. Hierdoor zorgen we dat jouw vraagstuk, hoe groot of klein deze is, zorgvuldig wordt opgepakt en gedeeld met ons brede netwerk. 

Bekijk Salvéos Consulting Bekijk Matching Marines Versterk ons team