Terug naar overzicht

Product Owner

 • Provincie

  Zuid Holland

 • Branche

  Publieke veiligheid

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Dienstverband

  Detachering Interim

 • Plaats

  Doelwater 5, Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Functie omschrijving

Voor de Nationale Politie Rotterdam is FlexIntens op zoek naar een Product Owner voor 36 uur per week.

Je gaat werken in het cluster PO-HRM binnen het team HR-Beheer. De dienstverlening van dit team is in de breedste zin van het woord gericht op betrouwbare HR-data voor de politie. Vanuit dit cluster werken ook de andere product owners binnen de dienst HRM. Binnen HR-Beheer, onderdeel van de sector HR-Administratie, werkt ook een aantal materiedeskundigen op de verschillende aandachtsgebieden en portefeuilles.Het product owner-schap binnen de publieke sector kent een eigen dynamiek, zo ook binnen de politie. Het is een grote en complexe organisatie met vele formele en informele structuren. Daarnaast staan we binnen de bedrijfsvoering aan de vooravond van grote transities in ons IV-landschap. De vervanging van de diverse (HR-)bedrijfsvoeringapplicaties in de gehele breedte is een belangrijk thema de komende jaren. Je komt in een omgeving waar het product owner-schap voor (HR-)applicaties nog verder opgebouwd en vormgegeven moet worden en je actief kan meedenken over het opzetten van een goede governance. Op het gebied van ketenintegraliteit en waardestromen kunnen nog mooie stappen gezet worden.

Doelstelling

In deze rol ga je je als Product Owner primair richten op 'running the business' van het huidige HRM systeem Beaufort/Youforce.

Er vindt op het huidige systeem eind Q3/begin Q4 een belangrijke transitie plaats naar de SaaS-versie van dit pakket.

De huidige PO richt zich volledig op het vernieuwingsvraagstuk ter vervanging van het huidige systeem. Naast deze focus, liggen er mogelijk ook werkzaamheden op het gebied van Leren & Ontwikkelen. Ook daar zit een PO op, maar zijn werkpakket is omvangrijk.

Beoogd resultaat: Het huidige HRM-systeem (Beaufort/Youforce) transitie gereed maken voor de overgang naar de nieuw te verwerven HCM-suite.

Verantwoordelijkheden

Zie doelstelling

Contacten

Voornamelijk Intern

Functie eisen

Eisen:

 1. De kandidaat heeft een afgeronde, erkende en volwaardig diploma op minimaal HBO niveau in de richting van HRM
 2. De kandidaat is PSPO I gecertificeerd
 3. De kandidaat heeft aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met HRM processen.
 4. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als product owner.
 5. De kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring met businessvraagstukken die vertaald moeten worden naar IV.

Wensen:

 1. De kandidaat heeft aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met HRM processen opgedaan op het gebied van administratieve (transactionele) processen
 2. De kans heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen
 3. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de overheid en/of Politie.
 4. De kandidaat heeft een afgeronde, erkende en volwaardig diploma op minimaal HBO niveau in de richting HRM en op het gebied van administratieve (transactionele) processen

Competenties

 • Toont zich op zijn handelen aanspreekbaar
 • Toont zich aanspreekbaar op resultaten
 • Is in staat met zijn optreden emoties en de sociale interactie te be├»nvloeden
 • en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid:
 • en denkniveau en/of vaardigheden hoeven niet in het CV te worden benoemd/uitgeschreven maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk aangetoond te worden tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over de gevraagde competenties beschikt, zal dit leiden tot het terzijde leggen van de bieding

Inschrijven tot

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 om 9:00.

Gewenst aantal uren

36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures