Een baan met maatschappelijke impact

Wil jij graag aan het werk binnen organisaties waar je met jouw werk het verschil maakt in de maatschappij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al jarenlang bemiddelen we tussen professionals en verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en waterschappen. Altijd organisaties die in ontwikkeling zijn en waar jij écht een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. Ben jij er klaar voor?

Onze werkwijze
Of je nu als beginnend professional de eerste stappen zet op de arbeidsmarkt of al meerdere jaren ervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, jouw nieuwe baan moet goed geregeld worden. Om dit te bevorderen, staan wij voor een heldere werkwijze. 

Samen helpen we je graag op weg, van zoektocht naar een passende functie en organisatie en de sollicitatieprocedure, tot het moment van start. Ook daarna blijven we graag met je in contact om jouw ontwikkeling te bevorderen. Concreet ziet onze werkwijze er als volgt uit:

 1. Kennismaken:
  Laat ons weten dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging door te reageren op een vacature, je aan te melden met een open sollicitatie of gewoon contact met ons te zoeken. In een kennismakingsgesprek spreken we door wat je behoeften zijn, waar jouw kracht ligt en binnen welke organisaties jij graag het verschil zou willen maken. 
   
 2. Zoeken:
  Op basis van onze kennismaking gaan we voor je aan de slag. We zoeken naar verschillende vacatures die aansluiten op jouw behoeften, sturen deze aan je door en hebben er contact over. 
   
 3. Matchen:
  In één van de doorgestuurde vacatures herken jij jezelf; dit is de rol waar jij het verschil wilt maken! Samen bespreken we onder welke arbeidsvoorwaarden deze functie uitgevoerd kan worden, maken we een ijzersterk cv en stellen we je voor bij onze opdrachtgever. 
   
 4. Intakegesprek:
  Ook onze opdrachtgever ziet een match en nodigt je uit voor een intakegesprek. In dit gesprek laat jij zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent voor de uitvoering van de functie en overtuig jij de opdrachtgever van jouw kunnen. 
   
 5. Starten:
  Na even in spanning gewacht te hebben, is daar de terugkoppeling. Jij mag starten en het verschil maken met maatschappelijke impact! Je treedt in dienst bij ons en wordt gedetacheerd naar de opdrachtgever. Samen zorgen we dat de arbeidsovereenkomsten getekend worden, zodat jij zo snel mogelijk het verschil kunt maken bij de opdrachtgever. 
   
 6. Nazorg:
  Het opbouwen van duurzame relaties is voor ons erg belangrijk en daarom blijven we graag met je in contact. De recruitment consultant die jou heeft bemiddeld, blijft jouw persoonlijke aanspreekpunt en komt graag met regelmaat langs om de ontwikkelingen te bespreken. Zit je onverhoopt toch niet lekker op je plek? Dan gaan wij weer voor je aan de slag.