Opdrachten met maatschappelijke impact

Ben je zelfstandig professional en wil jij met jouw opdrachten maatschappelijke impact maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al jarenlang bemiddelen we tussen zelfstandig professionals en verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en waterschappen. Altijd organisaties die in ontwikkling zijn en waar jij jouw expertise in kwijt kunt om een echte bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ben jij klaar voor jouw volgende uitdaging?

Onze werkwijze
Of je nu als beginnend zelfstandig professional op zoek bent naar je eerste opdracht, of al jarenlang als zelfstandig professional aan het werk bent en op zoek bent naar een volgende, wij ondersteunen je hierin. In onze bemiddeling hebben we oprechte interesse en bouwen we aan een duurzame relatie. Om je te bemiddelen naar jouw ultieme opdracht, gaan we als volgt te werk:

 1. Kennismaken:
  Laat ons weten dat jij op zoek bent naar een nieuwe opdracht door te reageren op een vacature, je aan te melden met een open sollicitatie of gewoon contact met ons te zoeken. Aan de hand van een kennismakingsgesprek achterhalen we jouw behoeften, zakelijke krachten en binnen welke organisaties jij het verschil zou willen maken. 
   
 2. Zoeken:
  Op basis van het kennismakingsgesprek gaan we voor je aan de slag. We matchen alle opdrachten op jouw profiel en zodra we een match hebben gemaakt, nemen we contact met je op. Dit alles is echt mensenwerk. 
   
 3. Matchen:
  In één van de doorgestuurde opdrachten herken jij jezelf; dit is de opdracht waar jij het verschil in wilt maken! We bespreken tegen welk tarief de opdracht uitgevoerd kan worden en komen tot goede concurrerende voorwaarden. Vervolgens duiken we samen met jou de inhoud in, om zo een ijzersterk cv te creëren waar opdrachtgevers geen nee tegen kunnen zeggen! We stellen je voor bij de opdrachtgever met een goed verhaal.
   
 4. Intakegesprek:
  Ook onze opdrachtgever ziet een match en nodigt je uit voor een intakegesprek. In dit gesprek laat jij zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent voor de uitvoering van de functie en overtuig jij de opdrachtgever van jouw kunnen. 
   
 5. Starten:
  Na even in spanning gewacht te hebben, is daar de terugkoppeling. Jouw nieuwe opdracht is binnen en je gaat het verschil maken met maatschappelijke impact! We maken zo snel mogelijk alle overeenkomsten in orde, zodat jij je kunt richten op de uitvoering van jouw opdracht. 
   
 6. Nazorg:
  Het opbouwen van duurzame relaties is voor ons erg belangrijk en daarom blijven we graag met je in contact. De recruitment consultant die jou heeft bemiddeld, blijft jouw persoonlijke aanspreekpunt en komt graag met regelmaat langs om de ontwikkelingen te bespreken. Ook in de zoektocht naar een vervolgopdracht ondersteunen we je graag!